Hej,
Jag heter David Tham och är legitimerad psykolog. Jag är här för att hjälpa dig ta dig igenom de svårigheter du hamnat i så att du kan ta dig vidare i livet med förnyad energi och klarhet. Det är omöjligt att gå igenom livet utan att ibland stöta på motgångar och utmaningar. Det kan handla om att du upplever oro/ångest, nedstämdhet, låg självkänsla eller problem i dina relationer eller på jobbet, eller något annat som du märker påverkar ditt liv och mående. Att gå igenom detta själv känns onödigt jobbigt då det finns professionell hjälp att få. Låt mig hjälpa dig hitta tillbaka till din livsglädje och kraft så att du kan njuta av livet igen. Min förhoppning är att du efter vår kontakt inte bara ska må bättre utan även känna att du har lärt känna dig själv mer på djupet. Genom en ökad förståelse för vad som får dig att må dåligt respektive bra, kan du i framtiden enklare vara din egen terapeut när svårigheter dyker upp. Varmt välkommen att ta kontakt om du vill boka en första träff eller om du har några frågor eller funderingar. 

KontaktDavid Tham
AdressSpångatan 20a
211 53 Malmö
Telefon0736401031
E-post David@psykologdavidtham.se
Hemsida https://psykologdavidtham.se
Legitimation leg. Psykolog
Besöksadress
Spångatan 20a
211 53 Malmö
Telefon: 0736401031
E-post: David@psykologdavidtham.se
Län/kommun: Skåne län, Malmö, Sweden

Hej,
Jag heter David Tham och är legitimerad psykolog. Jag är här för att hjälpa dig ta dig igenom de svårigheter du hamnat i så att du kan ta dig vidare i livet med förnyad energi och klarhet. 

Det är omöjligt att gå igenom livet utan att ibland stöta på motgångar och utmaningar. Det kan handla om att du upplever oro/ångest, nedstämdhet, låg självkänsla eller problem i dina relationer eller på jobbet, eller något annat som du märker påverkar ditt liv och mående. Att gå igenom detta själv känns onödigt jobbigt då det finns professionell hjälp att få. Låt mig hjälpa dig hitta tillbaka till din livsglädje och kraft så att du kan njuta av livet igen. Min förhoppning är att du efter vår kontakt inte bara ska må bättre utan även känna att du har lärt känna dig själv mer på djupet. Genom en ökad förståelse för vad som får dig att må dåligt respektive bra, kan du i framtiden enklare vara din egen terapeut när svårigheter dyker upp. 

Varmt välkommen att ta kontakt om du vill boka en första träff eller om du har några frågor eller funderingar. 

KontaktDavid Tham
AdressSpångatan 20a
211 53 Malmö
Telefon0736401031
Mobil0736401031
E-post David@sakta-ner.se
Hemsida https://sakta-ner.se
Legitimation leg. Psykolog
Besöksadress
Spångatan 20a
211 53 Malmö
Telefon: 0736401031
E-post: David@sakta-ner.se
Län/kommun: Skåne län, Malmö, Sweden
Språkkunskaper
  • English