Jag är legitimerad psykolog, utbildad vid Göteborgs universitet med examen 2013, och är under pågående specialisering med inriktning mot psykologisk behandling/psykoterapi. 

Vid min privata praktik i centrala Göteborg erbjuder jag psykoterapi på psykodynamisk grund. Jag har även kompetens i KBT, mentaliseringsbaserad terapi samt existientiell terapi.  Jag erbjuder korttidsterapier såväl som längre terapier, krissamtal och konsultationer för individer och par. Jag erbjuder även psykoterapi för elitidrottare med psykoterapeutiska och idrottspsykologiska frågeställningar utifrån egen erfarenhet av att ha tävlat på elit- och landslagsnivå. 


Jag har klinisk erfarenhet av att möta människor i svåra  livssituationer och med komplexa problem utifrån ca 10 års arbete med behandling och utredning inom vuxenpsykaitrin. Jag har jobbat i privat praktik sedan 2021 (tidigare som konsult vid Psykologos AB). 


Jag intresserar mig fäven ör språkets och konstens betydelse för människan att förstå sig själv och sin plats i världen, och har utöver psykologutbildningen studerat filosofi, lingvistik, litteraturvetenskap och klassisk musik. 


Välkommen att ta kontakt!

KontaktLinda Karlsson
AdressNorra Allégatan 7
413 01 Göteborg
Telefon0704-043193
E-post kontakt@psykologlindakarlsson.se
Hemsida https://psykologlindakarlsson.se/
Legitimation leg. Psykolog
Besöksadress
Norra Allégatan 7
413 01 Göteborg
Län/kommun: Västra Götalands län, Göteborg, Sweden

Verksamhetsområden och inriktningar:

Område Inriktning
  • Psykoterapi
  • Vuxen/Individ - Klinisk psykologi