Akronymen WWW skrivs även: W, W & W.
Se, avvakta och undra (i tysk version: frage dich); se, avvakta och förvåna sig (i fransk översättning: étonnez-vous). Det engelska ordet wonder är här intransitivt verb i betydelsen 'reflektera', 'ställa sig frågande'.
Form av barnpsykoterapi som består i att terapeuten låter barnet leka med något och får föräldern att sätta sig bredvid utan att göra annat än att iaktta barnet, avvakta vad barnet tar sig för och reflektera både över hur barnet tänker och känner, vad det vill och inte vill och över egna tankar och känslor i relationen till barnets fria lek.
Efter denna del vid varje terapitillfälle uppmanas föräldern att tillsammans med terapeuten fundera över de tankar och känslor som väckts hos honom eller henne, occh gett upphov till en egen inre arbetsmodell, när de på detta sätt varit tillsammans med sitt barn.
Syftet är att barnet i sin fria lek tillsammans med föräldern och mamman eller pappan ska forma nya inre arbetsmodeller. Detta leder i regel till en tryggare anknytning mellan barn och förälder och ökad trygghet i rollen som förälder.
Denna typ av psykologisk behandling är tänkt för mammor och pappor som känner sig otillräckliga i sin roll som föräldrar och som har problem med barnets/barnens sömn, mat, kontroll av avföring och urinering, raseriutbrott, ängslan och blyghet med mera.
Genom att det är en typ av anknytningsterapi (eng: attachment therapy) räknas den som psykodynamisk. Man kan dock lika gärna eller bättre uppfatta den som en typ av personcentrerad terapi.
Den har också många drag gemensamma med Lowenfelds form av lekterapi.
["barnpsykoterapi","inre arbetsmodell","personcentrerad terapeut>>personcentrerad terapi","psykologisk behandling","personcentrerad terapi","Lowenfelds","anknytning","blyghet","psykodynamisk","lekterapi","anknytningsterapi",""]