Meny

Här byggs en webbplats för unga


–  om psykologi och psykisk hälsa


Vi bygger en sajt om psykologi och psykisk hälsa för dig mellan 13 och 20 år. Genom att medverka i våra undersökningar bidrar du till värdefull info så att vi som står bakom Psykologiguiden UNG kan skapa en plattform som vänder sig till just dig.

Var med i vår undersökning om tilltal, design och interaktion!

7 snabba frågor. Hur tar du bäst emot kunskap? Genom att besvara våra frågor bidrar du till värdefull info så att vi kan skapa en plattform som du ska gilla att använda.  Du svarar anonymt!

Var med i vår undersökning och påverka innehållet!

12 lite djupare frågor. Vilka ämnen är du intresserad av att veta mer om? Genom att besvara våra frågor bidrar du till värdefull info så att vi kan fylla den nya sajten med sånt som berör och engagerar just dig. Du svarar anonymt!

Är du lärare eller förälder?

Är du lärare, eller förälder till ett barn med psykisk ohälsa eller funktionsnedsättningar. Skicka gärna in förslag till oss om vad du vill ha för information/verktyg på den nya webbplatsen.

Vill du ställa en anonym fråga till en psykolog?

På Psykologiguiden kan du anonymt ställa frågor till psykologer. Ett urval av frågorna besvaras av psykologer och kommer senare finnas att läsa på UNG på Psykologiguiden.

I samarbete med: